De juiste keuze bij aankoop van spoelbakken

 
Gepost op 22-01-2014 Door Mvdelzen Bekeken 899 keer

[font=Georgia, serif]Er zijn vele soorten [font=Arial]Spoelbakken[font=Georgia, serif],verschillende maten, uitvoeringen en modellen. Bedenk goed wat uw voorkeur is voor de beste aankoop van een spoelbak.
[font=Georgia, serif]Het grootste deel van alle spoelbakken bestaand uit 1 of 1,5 spoelbak. Deze zijn weer uitgevoerd in diverse uitvoeringen: Opbouw, Onderbouw, vlakinbouw en tussenbouw, elke uitvoering heeft zijn eigen charme.

 
De verschillen tussen Opbouw, Onderbouw, Vlakinbouw en Tussenbouw.
[i]Onderbouw
Een onderbouw spoelbak wordt bevestigd onder het werkblad hierdoor is de rand van het werkblad nog zichtbaar


Opbouw
Een opbouw spoelbak wordt bevestigd op de rand van het werkblad, een opbouw spoelbak heeft een klein opstaand randje.

Vlakinbouw (ook wel vlakbouw genoemd)
Een vlakinbouw spoelbak ligt vlak in het werkblad, de vlakinbouw spoelbaken en het werkblad bestaat uit een geheel zonder opstaand randje.


Tussenbouw
Een tussenbouw spoelbak wordt tussen de werkbladen geplaatst, dit gebeurd vaak bij keramische spoelbakken.

Stopketting of korfplug.
Spoelbakken zijn over het algemeen voorzien van een stopketting of korfplug. Een korfplug geef de spoelbak en luxere uitstraling.[/i]
[i][font=Georgia, serif]Inzetbakje.
Een anderhalve spoelbak is vaak voorzien van een inzetbakje, deze zijn zeer geschikt voor het wassen van groentje of om de spons en afwasborstel in te bewaren. De inzetbakjes zijn over het algemeen gemaakt van kunststof of RVS. Het RVS inzetbakje heeft een luxere uitstraling en een langere levensduur.


Onderhoud.
Voor een optimale levensduur van een spoelbak is het verstandig om de spoelbak enkel n schoon te maken    met water en droog te wrijven met een doek, indien de spoelbak grondig gereinigd dienst te worden is dit mogelijk met Cif.[/i]
[i][font=Georgia, serif]Uw keuze maken.
Koop uw spoelbak bij een betrouwbare aanbieder deze verkopen de meeste bekende merken en hebben hierdoor over het algemeen een garantie van minimaal 2 jaar.

Een spoelbak is ook leuk te combineren met andere keukenaccessoires zoals een kraan of afvalemmer.[/i]


Reacties op dit artikel