Verhuizen? Kijk kritisch naar uw kosten

 
Gepost op 12-02-2013 Door MoniekG Bekeken 928 keer

Verhuizen? Een mooi moment om kritisch naar uw kosten te kijken

 

Wanneer u gaat verhuizen komt er een boel op u af.Natuurlijk moet u uw spullen inpakken, een verhuiswagen bestellen en alles afronden in uw eigen woning. Dat kan voor een hoop stress zorgen, want zijn alle adreswijzigingen bij de bank, de energieleverancier, de verzekeringen, vrienden, kennissen en allerlei andere instanties wel correct en tijdig doorgegeven? Wanneer u dit eenmaal achter de rug hebt zult u wellicht denken dat het ergste is geweest. Vaak blijkt dat er dan nog een hoop werk op u ligt te wachten. Dat dit tegelijkertijd ook kansen biedt, daar zult u wellicht niet gelijk aan gedacht hebben.

 

Op het moment dat u uw nieuwe woning betrekt krijgt u te maken met dezelfde kostenposten als voorheen, maar de hoogte kan sterk variëren. Gaat u van een huurwoning naar een koopwoning, dan krijgt u opeens te maken met een hypotheek. Bovendien komt het onderhoud van uw nieuwe woning ook geheel op uw schouders terecht. Niet getreurd er kan ook worden bespaard. De meest in het oogspringende besparing is die op de energiekosten. Wanneer u gaat verhuizen is dit een moment eens te kijken welke apparaten misschien energiezuiniger kunnen. Kies dan voor elektrische apparaten met een A-label. Per apparaat kan de besparing tot tientallen euro’s per jaar oplopen. Niet alleen het verminderen van uw energie afname kan leiden tot lagere kosten, ook het onder de loep nemen van de tarieven die u voor uw energie per kwh en m3 gas moet betalen kan u zelfs honderden euro’s per jaar opleveren. Zelfs zonder dat uw energieverbruik verlaagt. Het vergelijken van energie tussen de aanbieders biedt binnen luttele seconden een overzicht. De aanbieders worden tegen elkaar afgezet bij het energie vergelijken en u ziet precies welke leverancier u het meeste voordeel op kan leveren. Een verhuizing is het ideale moment om een energie vergelijk te doen,aangezien u toch wijzigingen door moet geven aan uw leverancier. Op het internet zijn verschillende vergelijkers te vinden, zoals http://goedkoopste-energieleverancier.net/energie-vergelijken.html]Goedkoopste-energieleverancier.net
en http://www.energieleveranciers-vergelijken.net/]Energieleveranciers-vergelijken.net. Het overstappen van energie aanbieder is veilig en wordt door uw nieuweleverancier afgehandeld. Bang zijn dat u zonder stroom komt te zitten hoeft u niet te zijn. Zo snel en makkelijk geld besparen bij verhuizen is een leuke opsteker. Wacht niet langer, want ook als u niet gaat verhuizen, kan energie vergelijken en overstappen in veel gevallen voordeel opleveren.


Reacties op dit artikel