Opvallen met visitekaartjes van uniek materiaal

 
Gepost op 15-03-2013 Door webzo Bekeken 1268 keer

Een visitekaartje heeft tegenwoordig iedere ondernemer nodig. Waar je ook bent overal kan men vragen om het visitekaartje van jouw bedrijf. Je kan dan natuurlijk kiezen voor het zelf maken van visitekaartjes wat erg onprofessioneel staat of je kan kiezen voor papieren visitekaartjes van de drukker welke iedere andere ondernemer ook heeft en weggeeft. 

Omdat je als ondernemer het steeds lastiger hebt in de tijden van crisis is het van belang je te onderscheiden. Niet alleen met je product(en) of dienst(en), maar ook met je uitstraling. Dus je logo, huisstijl en website moeten op elkaar aansluiten. Het visitekaartje moet uitstalen wat je bedrijf doet en uiteraard je gegevens bevatten zodat mensen altijd contact met je kunnen opnemen.

Je kunt dus kiezen voor een standaardmateriaal maar ook voor uniek materiaal namelijk een visitekaartje gemaakt van aluminium. Met dit unieke visitekaartje zal je opvallen tussen alle papieren versies en zullen mensen jouw bedrijf sneller onthouden. Al snel zal je te horen krijgen: 'Jij bent die jongen / meisje van het aluminium visitekaartje'. Dus hebben de mensen die je dit kaartje geeft jouw toch onthouden.


Reacties op dit artikel