Financieringsaanvragen

 
Gepost op 15-02-2013 Door Campex Bekeken 788 keer

[b]Wat heeft uw organisatie nodig om haar doelstellingen te behalen?
[/b]De ene organisatie heeft behoefte om meer financiële ruimte in de vorm van bijvoorbeeld leverancierskredieten andere willen juist bedrijfsmiddelen financiering. Één ding blijft altijd het zelfde: de bank blijft altijd verlangen naar een goed verhaal. Zeker in de huidige tijd moet dit verhaal zeer goed onderbouwd zijn en tevens voorzien van stevige financiële prognoses. Hier moet bijvoorbeeld in staan waarom een krediet voor u noodzakelijk is en hoe deze zal bijdragen aan het behalen van de doelstellingen.

Een actieve houding van de ondernemer wordt door de bank op prijs gesteld. Laat altijd goed onderbouwd zien welke zekerheden je kunt bieden en wat er bijvoorbeeld met de winst van de onderneming zal gebeuren. Hoe meer zekerheden er zijn, hoe eerder een bank een krediet zal verstrekken.

Financiers
Een bank is niet altijd de meest voor de hand liggende financiers. Er kan ook een beroep worden gedaan op overheidsregelingen, crowdfunding of misschien wel familie. Financering krijgen is een waar vakgebied geworden. Financiers zijn strenger dan ooit. Een specialist kan de kans op financiering aanzienlijk verhogen.

Hulp nodig, ga naar Campex.nl


Reacties op dit artikel