AVAQ groep - Alles voor beveiliging

 
Gepost op 10-12-2014 Door AVAQ Bekeken 1098 keer

[font=Open Sans]HET VERHAAL VAN AVAQ
[font=Open Sans]In 1998 vond Harry de Jong het tijd om voor zichzelf tebeginnen. Hij had toen al 14 jaar ervaring met het verzorgen van de veiligheid voor een van de grootste biermagnaten van Nederland. Hij richtte [url=http://avaq.eu/][font=Open Sans]AVAQ[/url][font=Open Sans] op dat na enkele jaren uitgroeide tot een groot familiebedrijf dat actief is in Nederland en België en vestigingen heeft in Dronten, Antwerpen en Brasschaat. AVAQ verzorgt veiligheid voor particulieren en bouwt aan vertrouwen op het gebied van ‘fraude & integriteit’ en ‘de veilige werkomgeving’.
[font=Open Sans]In1998 richtte Harry de Allround Security Company op. Toen werd er nog alleen geopereerd vanuit Dronten. Harry bouwt na enkele jaren al een sterk netwerk op van klanten en partners en kon daardoor in 2002 uitbreiden naar België. Het bedrijf was toen vooral populair onder de Neder-Belgen.  Na de overname van Vidocq Bedrijfsrechercheontstaat in 2004 AVAQ Groep, met de onderdelen Allround Security Company en Vidocq Bedrijfsrecherche. Het bedrijf zet hiermee de eerste stap naar integrale veiligheid.
[font=Open Sans]Familie die werkt als een goed geoliede machine
[font=Open Sans]Gerie, de vrouw van Harry is al vanaf de start verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. De zoon van Harry start na zijn opleiding bouwkunde ook bij het bedrijf. Mede door een deeltijdstudie integrale veiligheidskunde leerde hij het vak in theorie en praktijk. Inmiddels studeert hij bedrijfskunde aan de Amsterdam Business School. Ook de andere telg van de familie, Cindy, helpt sinds kort mee binnen het bedrijf. Met haar expertise op het gebied van website optimalisatie, verzorgt zij naast haar studie commerciële economie de website van [url=http://avaq.eu/][font=Open Sans]AVAQ
Groep[/url][font=Open Sans]. Naast familie De Jongtelt AVAQ Groep in 2014 acht medewerkers. 
[font=Open Sans]Een nieuw begin
[font=Open Sans]Harry zegt altijd: ‘Als onderneming geloven we heel sterk dat mensen het beste gedijen in een harmonische omgeving’. Hiermee onderscheid AVAQ zich van de concurrentie. AVAQ kijkt altijd heel goed naar de situatie voordat zij beginnen aan een project. Er wordt met respect voor de omgeving en andere mogelijke gevoeligheden gehandeld. Zo worden veiligheidsproblemen op de best mogelijke manier opgelost. De nieuwe slogan van AVAQ is dan ook niet voor niets: ‘Samen bouwen aan vertrouwen’.
[font=Open Sans]Een App, dat is wat bedrijven nodig hebben

[font=Open Sans]Naastdat [url=http://avaq.eu/][font=Open Sans]AVAQ[/url][font=Open Sans] actief is voor particuliere beveiliging en bedrijfsveiligheid is AVAQ ook aan het bouwen aan een nieuw product; Appcident. Een mobiele applicatie voor werkgevers die willen werken aan een veiligere omgeving voor hun werknemers. Het unieke aan Appcident is dat iedereen, in iedere organisatie op een snelle en gemakkelijke manier kan rapporteren over bijvoorbeeld gevaarlijke situaties.


Reacties op dit artikel