Hoe te vergaderen?

 
Gepost op 18-02-2013 Door Vergadermuis Bekeken 855 keer

Hoe te vergaderen?
Bij het organiseren van een vergadering moet u allereerst goed kijken naar wie er op uw vergadering komen en waar moeten zij vandaan komen? Is het misschien interessanter om een Vergadering in Utrecht te organiseren omdat Utrecht een centrale locatie heeft, goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en het feit dat er vele verschillende vergaderruimtes aangeboden worden zowel rondom het centraal station alsook rondom de knooppunten van de grote snelwegen rondom Utrecht.

Ook moet u goed kijken naar welke en hoeveel mensen u uitnodigt en daar uw Vergaderruimte op aan te passen. Bent u een moderne vergaderruimte nodig met een Smartboard en alle technologische vernuften van deze periode of bent u juist een gematigde vergaderruimte nodig waar u zich goed kunt concentreren op de moeilijke onderwerpen die besproken moeten worden.

Daarnaast is het tegenwoordig ook een trend om naast of tijdens uw vergadering een activiteit te organiseren. Vergadering activiteiten kunnen bestaan uit een stukje stoer karten na de vergadering tot een simpele teambuilding opdracht binnen de vergadering zelf.


Reacties op dit artikel