Een nieuw kantoorpand aankleden

 
Gepost op 14-12-2014 Door Myrnavb Bekeken 1246 keer

Heb je recent een nieuw kantoorpand gekocht of heeft je huidige bedrijfspand een make-over nodig? Dan staat jou een grote uitdaging te wachten. Toch hoef jij je geen zorgen te maken, want met de juiste adviezen en tips kun je een heel eind komen zodat je ook in het nieuwe jaar veel nieuwe klanten kunt verwelkomen!

Gebruik opvallende reclame aan de buitenkant

Voor een ondernemer is het belangrijk dat zijn bedrijf opvalt tussen alle andere bedrijven. Je kunt dit stimuleren door gebruik te maken van verlichte reclame. Als je op een bedrijventerrein zit, ben je vaak omgeven door diverse andere panden. Door lichtreclame te gebruiken, val je meer op en zal de aandacht van mensen veel eerder naar jouw bedrijfspand worden getrokken.

Een andere manier om jouw bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten te brengen, is door raamreclame te gebruiken. Dit kan je logo zijn, maar ook een bepaalde bedrijfsboodschap of slogan die je hebt verzonnen. Probeer het niet al te overheersend te maken, maar zorg er wel voor dat het opvalt.

Heet je klanten welkom

Je kunt nieuwe klanten welkom heten door een reclamebord te plaatsen. Deze kun je vaak op verschillende plekken neerzetten, bijvoorbeeld langs de kant van de weg of bij de entree van een dorp of stad. Dit bord zorgt voor een stukje herkenning, waardoor mensen eerder geneigd zijn om je nieuwe pand van een bezoek te voorzien.
[b]
Vergeet het interieur niet[/b]

Een mooi en sprekend interieur is natuurlijk onmisbaar bij de aankoop van een nieuw bedrijfspand. Schakel daarom eventueel een interieurstylist in die van je bedrijfspand iets moois kan maken. Draag zorg voor een mooie zithoek en denk aan comfortabele plekken voor in de spreekkamer.

Vergeet niet om op de tafel in de spreektafel wat folders van je bedrijf neer te leggen. Uiteraard kun je deze ook in een sprekend wandrek neerleggen. Kortom, er is werk aan de winkel! Maak er iets moois van voordat je bedrijf weer geopend wordt!


Reacties op dit artikel