Het belang van keuringsstickers

 
Gepost op 21-12-2014 Door Myrnavb Bekeken 1160 keer

Keuringsstickers zijn onmisbaar en worden dan ook veel gebruikt in de scheepvaart, hijswereld, machinefabrieken en magazijnen. Voor gebruikers is het belangrijk dat er van veilig materiaal gebruik wordt gemaakt. Keuringsstickers zijn hiervoor een uitstekend hulpmiddel.

Als u de keuze maakt om keuringsstickers met een tekst of uw logo te bedrukken, dan zorgt u ervoor dat deze een unieke attentiewaarde krijgen. Kortom, keuringsstickers met logo of bedrijfstekst zijn goed voor uw imago en betrouwbaarheid.
[b]
Waarom zijn keuringsstickers belangrijk?[/b]

Keuringsstickers geven aan wanneer er een volgende inspectie of keuring moet worden uitgevoerd. Daarmee dekt u niet alleen het risico af voor uzelf, u laat er tegelijkertijd mee zien dat u waarde hecht aan kwaliteit waardoor u als ondernemer betrouwbaar zult overkomen.

Keuringsstickers helpen u herinneren om de inspectie van uw uitrusting te plannen en te controleren. Professionaliteit en kwaliteit zijn voor elke ondernemer van groot belang. Zorg daarom dat u investeert in keuringsstickers en vergroot hiermee uw klantenkring.

De NEN 3140 stickers

De NEN 3140 stickers zijn specifieke stickers die verplicht zijn volgens de Arbowet en die worden gebruikt voor het periodiek keuren van elektrische arbeidsmiddelen. Deze norm bevat alle eisen voor laagspanningsinstallaties. Deze soort keuringsstickers geven aan dat apparaten aan deze eisen voldoen. Zeker in de scheepvaart, hijswereld, machinefabrieken en magazijnen kan dit van groot belang zijn.
[b]
Een offerte opvragen voor keuringsstickers[/b]

U kunt de keuringsstickers in zowel grote als kleine oplages bestellen. Uiteraard kunt u ook eerst een offerte opvragen als u wilt weten hoeveel het kost. Kies altijd voor stickers die een duurzame kwaliteit hebben en worden gekenmerkt door volle en heldere kleuren. Daarmee zult u nog meer opvallen!

Keuringsstickers zijn gemakkelijk online te bestellen en kunnen worden gepersonaliseerd met uw eigen logo of tekst. Werk aan een krachtig imago van uw bedrijf en maak daarom gebruik van de meerwaarde van keuringsstickers.


Reacties op dit artikel