Algemene Voorwaarden

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Artikeldirectorie als hieronder vernoemd is onderdeel van het in het KVK genoteerde bedrijf PHPResource Webdevelopment.

Spelregels wedstrijd

  • Indien u een artikel toevoegt aan Artikeldirectorie.nl doet u automatisch mee aan de loting van de te winnen prijs, in de maand waarop het artikel door u is toegevoegd.
  • Na de laatste dag van de maand waarop uw artikel is toegevoegd, doet u niet meer mee aan de wedstrijd van de maand. Het artikel blijft op de website staan.
  • De loting is volledig op basis van het aantal lezers en er kunnen geen rechten aan worden verbonden.
  • Zodra de winnaar bekend is zal er contact op worden genomen met de winnaar. In het geval dat de winnaar niet reageert wordt het artikel op de plek erna automatisch winnaar en wordt de persoon gediskwalificeerd.
  • Door het toevoegen van een artikel meldt u uzelf automatisch aan voor de nieuwsbrief. Dit abonnement voor de nieuwsbrief kan zonder opzegtermijn middels de website worden opgezegd.
  • Een artikel zal eerst door de beheerder moeten worden goedgekeurd. Het artikel moet tenminste bestaan uit 1500 tekens in Algemeen Beschaafd Nederlands.
  • Wij behouden het recht om artikelen zonder opgaaf van redenen te weigeren, afkeuren of te verwijderen.
  • Een artikel moet uniek geschreven zijn, er mag geen sprake zijn van plagiaat.

Copyright
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de artikelen op Artikeldirectorie. Indien er sprake is van plagiaat of copyright-schending dan kan er contact opgenomen worden middels het contactformulier. Het artikel zal dan verwijderd worden. Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Artikeldirectorie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Indien het door u aangekochte product niet het gewenste effect heeft of een negatief effect heeft zal er in geen geval worden overgegaan tot terugbetaling van de kosten. Ook aanvaardt Artikeldirectorie geen aansprakelijkheid voor enige vorm van kosten of verlies van winst, indien het artikel een negatief effect heeft op de notering/vindbaarheid van uw website.